Consultanta IT.

In ultima vreme, consultanta este cel mai eficient si important domeniu in zona IT.


Pentru acest serviciu aveti nevoie de parteneri foarte bine pregatiti si cu o experienta vasta in domeniu. Astfel, veti putea lua mereu deciziile potrivite afacerii dumneavoastra, pentru care veti plati un cost minim.
Firmele de IT care ofera servicii pentru “orice”, sunt precum un medic generalist. Au habar despre orice lucru, insa numai un tehnician sau inginer specializat pe un domeniu are cunostinte avansate.

Acum, “suportul IT” nu mai insemana numai stransul surubului potrivit. Inseamna mult mai mult de atat, “suportul IT” este prietenul apropiat, menit sa sfatuiasca si sa gaseasca solutia potrivita pentru fiecare problema sau cerinta in parte.

Nu de putine ori, firmele de IT isi urmaresc propriul interes, fara sa se gandeasca la ceea ce este portivit pentru fiecare client in parte. Astfel, vor incerca sa vanda servicii supraevaluate, servicii netestate, sau chiar servicii de care nu aveti nevoie.

Acest domeniu este plin de termeni tehnici, iar cei care vand aceste servicii, stiu acest lucru. Ei vor incerca mereu sa ajunga pe un taram cunoscut doar de catre ei, stiind ca nu veti putea sa ii verificati sau sa ii contraziceti. Acesta este principalul argument prin care noi ne diferentiem de ei. Vom explica lucrurile astfel incat sa ne asiguram ca toata lumea a inteles logica argumentelor.